lightspeedcms

Lightspeed

Lightspeed is met hun platform zeer compleet. Door het starten van een Lightspeed shop hoeft u zelf niet meer te denken om updates, hosting of betaalsystemen. Lightspeed biedt daarnaast ook de mogelijkheid om aanpassingen door te zetten door middel van hun API. Door middel van deze API is het bijvoorbeeld mogelijk om orders automatisch op te halen, producten bij te werken en om specifieke velden aan te passen.

Leveranciers koppeling

Wilt u het assortiment van uw Lightspeed shop eenvoudig uitbreiden en altijd de juiste voorraadstatus van producten hanteren? Maak dan gebruik van onze leveranciers koppeling. Wanneer uw leverancier gebruik maakt van een xml of csv productfeed kunnen we deze doorzetten naar uw Lightspeed shop. Ook zijn er mogelijkheden om orders automatisch voor u exporteren wat u dagelijks veel tijd scheelt. Met onze koppeling kunt u ervoor kiezen om alle producten van uw leverancier in uw webwinkel op te nemen of slechts een selectie hiervan door middel van categorie selectie.

Setupkosten: Op aanvraag

Prijs: Vanaf €29.95 per maand

Als officieel Lightspeed partner kunnen wij uw Lightspeed shop verder automatiseren en optimaliseren. Enkele taken waar we u bij kunnen helpen:

  • Het importeren van csv/xml product feeds vanaf een weblocatie, een FTP server of een webserver
  • Het updaten van reeds bestaande producten
  • Het aanpassen van specifieke productspecificaties zoals levertijd
  • Het exporteren van orders naar uw leverancier
  • Het ophalen van track&trace gegevens van uw leverancier

Naast maatwerk leveranciers koppelingen kunnen wij u ook ondersteunen bij diverse Retail en E-comm API projecten binnen Lightspeed.


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem nu contact met ons op

Liever direct geholpen, bel ons op 020 – 261 26 90 (bereikbaar op werkdagen tussen 10:00 en 18:00)