Lightspeed

Lightspeed is met hun platform zeer compleet. Door het starten van een Lightspeed shop hoeft u zelf niet meer te denken om updates, hosting of betaalsystemen. Lightspeed biedt daarnaast ook de mogelijkheid om aanpassingen door te zetten door middel van hun API. Door middel van deze API is het bijvoorbeeld mogelijk om orders automatisch op te halen, producten bij te werken en om specifieke velden aan te passen.

Leveranciers koppeling

Wilt u het assortiment van uw Lightspeed shop eenvoudig uitbreiden en altijd de juiste voorraadstatus van producten hanteren? Maak dan gebruik van onze leveranciers koppeling. Wanneer uw leverancier gebruik maakt van een xml of csv productfeed kunnen we deze doorzetten naar uw Lightspeed shop. Ook zijn er mogelijkheden om orders automatisch voor u exporteren wat u dagelijks veel tijd scheelt. Met onze koppeling kunt u ervoor kiezen om alle producten van uw leverancier in uw webwinkel op te nemen of slechts een selectie hiervan door middel van categorie selectie.

Enkele taken welke onze koppeling voor u kan uitvoeren:

  • Het importeren van csv/xml product feeds vanaf een weblocatie, een FTP server of een webserver
  • Het updaten van reeds bestaande producten
  • Het aanpassen van specifieke productspecificaties zoals levertijd
  • Het exporteren van orders naar uw leverancier
  • Het ophalen van track&trace gegevens van uw leverancier

Setup kosten: vanaf €349,-

Prijs: Vanaf €29.95 per maand

Maatwerk omnichannel koppelingen

Lightspeed biedt voor haar klanten een omnichannel oplossing. Zo is het eenvoudig om 1 nieuwe eComm omgeving te koppelen aan een bestaande Retail omgeving. Echter als u meerdere webshops wilt koppelen of al een bestaande webshop heeft kan het zijn dat u een maatwerk oplossing nodig heeft. Als officieel Lightspeed partner helpen we u graag verder met uw omnichannel project. Wij bieden onder meer de volgende mogelijkheden:

  • Het koppelen van een bestaande eComm shop aan een Retail omgeving
  • Vanuit de Retail omgeving informatie doorzetten naar meerdere eComm shops
  • Synchronisatie en updaten van o.a. productinformatie en klantgegevens

 

 

Enkele Lightspeed cases

Ton Koning is een grote fietsenwinkel met jarenlange ervaring in winkel verkoop van fietsen en accessoires. Met hun Lightspeed shop www.tonkoning.nl is het ruime assortiment van de winkel ook online beschikbaar. Voor onze klant Ton Koning hebben we een koppeling gebouwd met hun grootste leverancier met een productfeed van meer dan 10.000 producten. Door het realiseren van de leveranciers koppeling is de voorraad van het online assortiment van Ton Koning up to date.

Bijzonderheden: Order export onderscheid voor dropshiporders en afhaal orders

 

 

 

 

Creative Cosmetics is de make-up lijn opgericht voor vrouwen met een gevoelige huid. De natuurlijke make-up lijn van Creative Cosmetics biedt een ruim assortiment welke door vrouwen en visagisten geliefd is. Onze klant Creative Cosmetics had reeds een Lightspeed webshop en wou deze graag koppelen aan een nieuwe op te zetten Lightspeed Retail omgeving.

De eComm omgeving wordt als leidend gezien. In de eComm omgeving worden nieuwe producten ingevoerd welke vervolgens automatisch doorgezet worden naar de Retail omgeving.


 

Pure Wonen is de trendy online woonwinkel met een ruim assortiment aan meubels en accessoires van topmerken. Met hun lightspeed shop www.purewonen.nl bezorgen aan klanten in Nederland en België. Voor onze klant Pure Wonen hebben voor verschillende van hun leveranciers een koppeling gebouwd.

Door middel van onze koppelingen heeft Pure Wonen altijd het laatste assortiment van hun leveranciers online en zijn prijzen en levertijden altijd up to date.

 

Of het nu gaat om een leveranciers koppeling of een omnichannel maatwerk project we denken graag met u mee voor een passende oplossing. We zijn dé Lightspeed specialist en zijn u graag van dienst met onze koppelingen.


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem nu contact met ons op

Liever direct geholpen, bel ons op 020 – 261 26 90 (bereikbaar op werkdagen tussen 10:00 en 18:00)