Wat is het opzegtermijn?

U kunt uw Droplink koppeling maandelijks opzeggen. Mocht u de koppeling niet meer willen gebruiken kunt u dit via de e-mail aangeven.

 

Wat zijn de kosten?

Wat de kosten voor het gebruik van een Droplink koppeling is ligt aan het gebruik van uw platform en welke leverancier u wilt koppelen. Onze maandelijkse kosten variëren van €29,95 tot €44,95 per maand. Afhankelijk van het platform kan het ook zijn dat er setupkosten zijn. Kijk ook eens bij onze leveranciers voor meer prijzen. Staat uw leverancier er niet tussen neem dan contact met ons op. We kunnen u meer vertellen over de mogelijkheden en de kosten.

 

Met welke platformen is Droplink te gebruiken?

Op het moment kunnen wij al onze leverancierskoppeling aanbieden voor Lightspeed, WooCommerce en Magento. Binnenkort kunnen wij ook koppelen met CCV shop en Shopify.

 

Kan ik ook mijn leverancier koppelen?

Als u leverancier zijn producten in csv of xml aanbiedt dan is het voor ons mogelijk om een Droplink koppeling te bouwen. In sommige gevallen zijn de ontwikkelkosten gratis, soms zullen er extra kosten zijn. Door middel van ons contactformulier kunt u de url van het csv of xml bestand van uw leverancier opsturen naar ons. Onze technische afdeling controleert dan de mogelijkheden en we komen zo snel mogelijk bij u terug met een kostenraming en de mogelijke implementatietijd.

 

Wanneer wordt mijn order naar de groothandel gestuurd?

Zodra een klant een bestelling op uw webshop plaatst wordt deze bestelling binnen 10 minuten verzonden naar uw dropship leverancier. U ontvangt hier ook een mail van ter bevestiging. Alleen betaalde orders worden verzonden naar uw leverancier. Orders welke wel geplaatst zijn maar nog niet betaald worden dus niet verzonden door ons systeem.

 

Wat gebeurt er als ik handmatig een product verwijder?

Wanneer u handmatig een product verwijderd zal onze koppeling deze niet weer activeren.