Leveranciers koppelingen voor Lightspeed

Met onze voorraadkoppeling kunt u automatisch uw groothandels producten importeren en deze bijwerken zodat u altijd de juiste voorraadstatus en prijzen hanteert. Nieuwe producten worden geïmporteerd en reeds bestaande producten worden waar nodig bijgewerkt. Hierdoor heeft u altijd een actuele productcatalogus; producten die niet meer leverbaar zijn worden automatisch verwijderd. Daarnaast zorgt onze koppeling er ook voor dat (uw nieuwe) orders automatisch worden doorgestuurd via de mail. Mocht u leverancier met een API werken dan zijn er ook mogelijkheden om de orders via deze API door te geven.

Voordelen van onze leveranciers koppeling:

  • Eenvoudig uw assortiment uitbreiden door middel van de product import
  • Volledige product informatie inclusief teksten en afbeeldingen
  • Assortiment selectie mogelijk door middel van categorie selectie
  • Up to date product en voorraadinformatie
  • Uw eigen Droplink account met een eenvoudige en overzichtelijke interface
  • Automatische orderexport

Hoe werkt het?

Op basis van de XML of CSV productfeed van uw leverancier kunnen wij een koppeling opzetten. Zo kunnen we de productfeed naar uw webshop doorzetten zodat nieuwe producten gelijk in uw webshop staan en reeds bestaande producten waar nodig worden bijgewerkt. U hoeft dus niet meer handmatig producten toe te voegen en u hanteert altijd de juiste voorraadstatus van producten. Geplaatste orders kunnen we automatisch doorgeven aan uw leverancier. Wat u wel en niet geautomatiseerd wilt hebben kunt u zelf aangeven tijdens de setup van onze koppeling. Uw leverancier levert vervolgens de bestelling bij u of uw klant.

Zodra wij de koppeling gereed hebben ontvangt u van ons een Droplink account. U inloggen op uw Droplink account om onder andere uw productimport in te zien en alle orders te bekijken. In uw Droplink account kunt u ook een productselectie maken van uw leverancier op basis van een categorie selectie.

Up-to-date productinformatie

Met de droplink koppeling voor uw webwinkel kunt u automatisch uw groothandels producten importeren en deze up-to-date houden. Zo worden nieuwe producten automatisch in uw webwinkel geïmporteerd, en wordt van reeds bestaande producten onder andere de voorraad bijgewerkt. Hierdoor heeft u altijd een actuele productcatalogus; producten die niet meer leverbaar zijn worden automatisch verwijderd. 

Heeft u reeds bepaalde groothandels producten in uw assortiment? Ons systeem koppelt deze producten aan de hand van hun SKU-nummer. Zo worden, waar nodig, ook uw reeds bestaande producten bijgewerkt. 

Automatische orderverwerking

De koppeling heeft een orderimport functie waardoor geplaatste bestellingen op uw shop doorgezet worden naar uw groothandel via een mail. Zo hoeft u zelf geen orders meer door te geven maar doet de koppeling het werk voor u.

 

 

Neem nu contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden

Liever direct geholpen, bel ons op 020 – 261 26 90 (bereikbaar op werkdagen tussen 10:00 en 18:00)