Inlog Mijn Droplink

Zodra uw koppeling is geactiveerd ontvangt u van ons een gebruikersnaam en wachtwoord en kunt u inloggen op ons platform om hier u koppeling te beheren. U kunt inloggen op http://mijn.droplink.nl/login

sign

Dashboard

Als u bent ingelogd komt u binnen op het dashboard. Dit is de centrale plek met een menu aan de linkerkant waarmee u kunt navigeren.

http://mijn.droplink.nl/login

Navigatie menu

In het navigatie menu vindt u de volgende onderdelen:

  • Dashboard
  • Uw domein(en)
  • Neem contact op
  • Documentatie

Onder uw domeinnaam vind u alle leveranciers waarmee u een koppeling heeft.

domein2

Om de productfeed van een leverancier te bekijken en/of te wijzigen klikt u eenvoudig op de leverancier. U krijgt vervolgens het keuze menu:

  • Producten
  • Bestellingen
  • Instellingen

alvan

Producten

Onder het kopje producten kunt u alle producten vinden welke geïmporteerd of gesynchroniseerd zijn. Naast naam en SKU vind u hier ook een kolom status. Een groen blokje “Live” betekent dat het product is geïmporteerd/bijgewerkt een oranje blokje “create” betekent dat het product nieuw in de feed is en nog gesynchroniseerd moet worden. Deze producten worden automatisch bijgewerkt bij de volgende synchronisatie.

 

productendroplink

Heeft u reeds groothandels producten in uw shop van de gekoppelde leverancier? Dat is geen probleem. Onze koppeling herkent uw producten aan de hand van hun SKU-nummer. Wanneer u bij uw reeds bestaande producten het juiste SKU-nummer van uw leverancier heeft ingevoerd worden huidige producten alleen bijgewerkt en dus niet opnieuw aangemaakt.

Bestellingen

Onder het kopje bestellingen vindt u alle automatische orders welke naar de leverancier zijn verstuurd. Wanneer er een order op uw shop geplaatst wordt detecteert onze koppeling of hier producten tussen zitten van 1 van uw gekoppelde leveranciers. Mocht dit het geval zijn dan wordt er een order aangemaakt welke wordt doorgestuurd naar de desbetreffende leverancier.

Instellingen (productfeed)

Bij de instellingen kunt u de product categorieën van uw leverancier terugvinden. Per categorie kunt u aangeven of u deze producten wel of niet wilt plaatsen in uw shop. Door een categorie boxje aan te vinken is de categorie geactiveerd laat u het boxje leeg dan worden deze producten niet geactiveerd op uw shop.

instellingen